Overzicht van producten van fabrikant Sikkens

Sikkens heeft al sinds meer dan 200 jaar als doel het leveren van 1e klas verfproducten.

Geschiedenis van Sikkens:
In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Klein begonnen, maar continu gegroeid. Al rond 1920 namen onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten bij Sikkens een belangrijke plaats in. Zo is in 1924 het laboratorium voor ontwikkeling van nieuwe producten en kwaliteitsbewaking opgericht.
Al snel werd Sikkens naast het maken van bouwverven ook fabrikant van speciale lakken voor de meubelmakersbranche en de auto- en vliegtuigindustrie.
Om centraler in Nederland gevestigd te zijn, verhuisde Sikkens in 1939 naar Sassenheim.  Grondstoftekorten na de oorlog dwongen tot creatieve stappen, wat leidde tot de ontwikkeling van de kunstharslakken.
Door een reeks fusies en bedrijfsovernames werd Sikkens in 1960 internationale marktleider. Tegenwoordig is Sikkens onderdeel van de AkzoNobel-groep en behoort daarmee tot de grootste fabrikant van verven en lakken ter wereld.

Doel van Sikkens:
Altijd topresultaten behalen. Een langdurig fraaie uitstraling van een woning. Een robuuste bescherming van de ondergrond.

Hoe bereikt Sikkens dit doel:
Allereerst: door innovatie. Er wordt voortdurend aan een verdere verbetering van marktleidende producten met technische topprestaties, maximale productiviteit én ook nog eens duurzaam. Een luisterend oor richting de gebruikers van Sikkens verfproducten is hierbij cruciaal.

Kleuren van Sikkens:
Het kleurenmengsysteem van Sikkens behoort tot het beste wat de kleurentechniek te bieden heeft. De vele hulpmiddelen en kleurencollecties zoals de overbekende 4041 kleurenstaal ondersteunen en inspireren architecten, ontwerpers, schilders en eindgebruikers. 

Toont 1 - 35 van de 35 items
Toont 1 - 35 van de 35 items
Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen