Verzenden en retourneren

Verzending
Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.
Verzendkosten Nederland: gratis verzending vanaf € 150,00. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €   7,50 totaal.
Verzendkosten België      : gratis verzending vanaf € 250,00. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten € 12,10 totaal.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Hiervan uitgezonderd zijn speciaal voor u bestelde artikelen en verf die voor u op kleur gemengd is. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. (klik HIER voor downloadbare versie)

Ik ben niet tevreden. Hoe werkt de klachtenprocedure?

Het is ons werk om u zo goed mogelijk te adviseren en te voorzien van de juiste producten, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Bij klachten kunt u ons bellen: 0113-574182 of 0640-649239 of u kunt de klacht per E-mail aan ons doorgeven: info@goudverf.com. Na ontvangst van uw klacht binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven zenden wij u een bevestiging dat wij uw klacht hebben ontvangen.

Wij lossen uw klacht binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst op. Mocht de afhandeling van de klacht een langere verwerkingstijd nodig hebben, dan geven wij u binnen 14 dagen een indicatie wanneer we de klacht verwachten af te handelen.

www.goudverf.com voldoet aan de voorwaarden voor de Stichting Webshop Keurmerk. Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.
Mochten we ondanks onze inspanningen uw klacht niet naar tevredenheid afhandelen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).


Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen