Klantenservice

Voor advies en vragen kunt u ons bellen 0113-574182 of 0640-649239 (bellen, SMS of Whats-App)
Ook kunt u ons een E-mail sturen: info@goudverf.com

Wij onderscheiden ons door het geven van goed advies en snelle beantwoording van uw vragen. Dat we hier goed in slagen kunt u terug vinden in onze beoordelingsscore gebaseerd op de onafhankelijke reviews van Trustpilot.

Het is ons werk om u zo goed mogelijk te adviseren en te voorzien van de juiste producten, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan.
Daarom hebben we een duidelijke klachtenprocedure. Bij klachten kunt u ons bellen: 0113-574182 of 0640-649239 of u kunt de klacht per E-mail aan ons doorgeven: info@goudverf.com.
Na ontvangst van uw klacht binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven zenden wij u een bevestiging dat wij uw klacht hebben ontvangen. Wij lossen uw klacht binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst op. Mocht de afhandeling van de klacht een langere verwerkingstijd nodig hebben, dan geven wij u binnen 14 dagen een indicatie wanneer we de klacht verwachten af te handelen.
www.goudverf.com voldoet aan de voorwaarden voor de Stichting Webshop Keurmerk. Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.
Mochten we ondanks onze inspanningen uw klacht niet naar tevredenheid afhandelen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).


Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen