Krijtverven
KRIJTVERF is een zeer matte verf voor muren en houtwerk en momenteel helemaal IN.
Het professionele verfmerk wat wij hierin voeren (Justpaint) verwerkt probleemloos en geeft altijd een mooi resultaat. UNIEK: de Justpaint krijtverf is afwasbaar / schrobbaar !
Daarnaast leveren wij de krijtverf van RR coatings: goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
JUSTPAINT Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om onbehandeld hout of muren te voorzien van een prachtige matte kleurlaag. Met krijtverf geeft u muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen, vloerplanken een prachtige uitstraling. De verf is totaal mat en laat zich eventueel gemakkelijk doorschuren of behandelen met patina, boenwas of krijtpasta. Door de verf van enkele lagen Justpaint acrylvernis te voorzien is deze tevens geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn zoals tafelbladen. Indien men de verf wat extra met water verdunt wordt deze transparant en kan de verf uitstekend worden gebruikt om hout van een transparante kleurlaag te voorzien.
RR COATINGS KRIJTVERF is een prachtig matte krijtverf met uiterlijk dezelfde eigenschappen en uitstraling als de verf van Justpaint, maar deze verf is niet / beperkt afwasbaar en schrobbaar. Als u dit wilt moet de RR Coatings krijtverf worden afgewerkt met een watergedragen vernis.

Krijtverven  

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

Advies nodig?

Bel 0113-574182 of mail: info@goudverf.com

Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen