Goudverf

Goudverf voor binnen en voor buiten, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een alternatief voor het meer arbeidsintensieve goud vergulden met bladgoud, zodat u daar ook gemakkelijker zelf mee aan de slag kunt.

We zijn uw online specialist voor goudverf. Met een webshop vol geschikte producten. Eenvoudig aan te brengen, ook op een moeilijker ondergrond dankzij een speciale primer. Die is al op goudkleur gemengd, zodat de afwerklagen sneller dekkend zijn.

Tip: naast goudverf is er ook verf beschikbaar met zilver- of bronskleurige effecten. Bekijk ons assortiment effectlakken en ontdek de verf waar u naar op zoek bent.

De goudverf zorgt voor een bijzondere uitstraling van de objecten of de muur waar het u om gaat. Er is sprake van echte goudverf voor een mooie glanzende afwerking. Het gladde en blinkende resultaat zoals bij bladgoud door te vergulden haalt het niet, maar het komt er wel dicht bij in de buurt.

Goudverf voor de muur

Onze goudverf voor de muur en voor objecten is veelal geschikt voor binnen en voor buiten. Bekijk bijvoorbeeld de DecorGold Goudverf, die u binnen en buiten kunt gebruiken. Of onze Jansen Goudlak. Weersbestendig, zodat u er ook in en om het huis zonder problemen gebruik van kunt maken.

Op die manier kunt u gebruik maken van de beste goudverf, voor uiteenlopende toepassingen. Een afwerking in een mooie gouden kleur, zonder dat u aan de slag hoeft met het arbeidsintensieve proces om te vergulden met bladgoud. Een goed alternatief, waarmee u de echte goudverf op een uitstekende manier kunt benaderen.

Bekijk ons assortiment met de verschillende soorten goudverf. Voor objecten en voor op de muur, zowel voor binnen als buiten. Desgewenst in combinatie met een primer voor goudverf. De afwerklagen zijn daardoor sneller dekkend, omdat u gebruik maakt van een primer die al is voorgemengd op goud.

Beste goudverf kopen: online

Aan de slag met de beste goudverf en die zo snel mogelijk in huis halen? U kunt online de goudverf bestellen. Wij hebben de verschillende soorten verf en effectlak veelal voor u op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. 

En heeft u nog vragen over de echte goudverf, met goud vergulden of een van onze andere producten uit de verf webshop? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. 


Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen