Bladgoud

Vergulden met bladgoud: een prachtig resultaat waarvoor u gebruik kunt maken van het Instacoll systeem. Een kwalitatief goede keuze om bladgoud aan te brengen, anders dan simpelweg met goudverf.

We denken bij Goudverf graag met u mee, zowel over de gewenste kleur als de afwerking van het materiaal. Bladgoud heeft bijvoorbeeld een gladde afwerking en blinkt, terwijl dat met goudverf niet het geval hoeft te zijn. In dit geval kunt u namelijk vergulden in plaats van verven. Het is een arbeidsintensieve klus, maar met een prachtig resultaat.

Let op: vergulden is lastiger en duurder dan verven met goudverf. Aan de andere kant leidt het tot het mooiste resultaat, waarbij zowel de kleur als het materiaal een mooie gouden uitstraling bieden.

Bladgoud aanbrengen: Instacoll systeem

U kunt bladgoud aanbrengen door gebruik te maken van het Instacoll systeem. Net de starterset heeft u de mogelijkheid om dit een keer uit te proberen. Mocht het niet lukken, dan is het mogelijk om het vergulden door onze professionals uit te laten voeren. Op die manier kunt u het zelf uitproberen en alsnog kiezen voor professionals indien u er zelf niet goed uitkomt.

Tip: is het niet nodig om te vergulden, maar wilt u wel een goede kleur aanbrengen? Dan is goudverf wellicht een goed alternatief. Niet het gladde en blinkende van bladgoud, maar wel de mooie gouden kleur dankzij de gebruikte verf.

Indien u kiest voor het Instacoll systeem werkt u met een traditioneel verfsysteem op synthetische of waterbasis. Als ondergrond voor het bladgoud, net als voor de bescherming daarvan. Vervolgens kunt u de lijmlaag aanbrengen en daarna het goud. Zodra de lijmlaag is uitgehard kunt u die weer zacht maken met de activator om het bladgoud erin te plakken en glad te wrijven.

Bladgoud bestellen: online

Bladgoud bestellen en daarvoor op zoek naar hoogwaardige producten? Bekijk het Instacoll systeem, in combinatie met de andere producten om in bladgoud te vergulden.

U kunt op die manier bladgoud aanbrengen, waarmee u een staf verder gaat dan goud verven. Voor een meer realistisch resultaat dan met goudverf, al is het aan de andere kant een arbeidsintensieve klus. En heeft u vragen over het aanbrengen van bladgoud, de precieze werkwijze of wenst u ondersteuning door onze professionals? Neem contact op, we horen graag van u.


Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen