Lak synthetisch
Synthetische lakken: Nog altijd de beste verven qua verwerkingsschappen en buitenduurzaamheid, zoals bijvoorbeeld de Rubbol AZ, SB en XD van Sikkens en de bekende S2U lakken van SIGMA.
Synthetische verven zijn zowel voor buiten als voor binnen sterk, krasvast en hebben mooie vloeieigenschappen.
Vindt u de nadelen te groot voor gebruik binnen dan verwijzen we u naar onze watergedragen verven.
Klik HIER voor een vergelijk van eigenschappen van synthetische en watergedragen verven voor gebruik BINNEN
Voor de minste vergelende synthetische verf kiest u voor de CWS Satiné AF

Lak synthetisch  

 • Sigma
  Uitgebreide keuze in Sigma lakken, waarbij de Sigma S2U nog altijd de meest toegepaste aflakverf uit het Sigma programma is.
  Sigma Tigron is het Belgische alternatief voor de Nederlandse S2U. De naam is anders, de kwaliteit is gelijkwaardig.
 • Sikkens

  Uitgebreide keuze in Sikkens lakverf, voor binnen de Rubbol Finura lakken in hoog- en zijdeglans met aangepaste formule tegen donkervergeling, voor buiten de bekende Rubbol AZ, SB en XD lakken.

 • CWS (minst...

  De CWS Satiné is de enigste synthetische lak die bij gebruik binnen nauwelijks last heeft van donkervergeling van lichte kleuren. Het voordeel van de verwerkingseigenschappen van een synthetische lak en de combinatie van nagenoeg niet vergelen is uniek ! Tevens heeft deze verf een bijzonder hoge witheidsgraad en milde geur.

 • Sneldrogende lakken

  Sneldrogende verfsystemen voor ons wisselvallige klimaat: een regenbui is hier nooit ver weg. Met de Veveo Rain Guard en de Sigma Rapid verven (primer, zijdeglans en hoogglans) is uw schilderwerk binnen twee uur regenvast. Deze verfsystemen zorgen voor aanmerkelijk minder kans op regenschade en zwarte strepen in uw schilderwerk. Ook zijn ramen en deuren 's avonds te sluiten zonder verkleving van de verf en kunt u dankzij de snelle droogtijden meerdere lagen per dag plaatsen.

 • RR Coatings

  RR Coatings is een huismerk met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 • Wijzonol

  Wij hebben een kleine selectie uit het Wijzonol assortiment op onze website gezet, maar we kunnen wel alle producten van Wijzonol leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze voordelige prijzen.

Advies nodig?

Bel 0113-574182 of mail: info@goudverf.com

Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen