FinnColors

FinnColors is een uitstekende Finse verf, voor de natuurlijke Finse look. In ons assortiment hebben we muurverf, vloerverf, houtverf en beits. Deze verf wordt al bijna 100 jaar gebruikt in de Scandinavische landen, in het bijzonder in Finland. Door de vele houten huizen, het vochtige klimaat met neerslag in alle maanden van het jaar én extreme temperatuurverschillen, moest er een kwalitatief uitstekende verf ontwikkeld worden. De verf heeft daarom de volgende eigenschappen: 

Finse topkwaliteit: de houtverf dekt goed en beschermt het hout optimaal. Kwalitatief super sterk: zo is het hout dat met onze beitsen behandeld is, vaak pas na 10 jaar weer aan een nieuwe schilderbeurt toe. Een lange levensduur dus en een goede bescherming tegen extreme weersomstandigheden. De Finse muurverf valt in de allerhoogste 'schrobvastheidsklasse'. Dat betekent dat de verf goed afwasbaar is én goed dekt, zeer goed bestand tegen boenen en slijtage dus! 

Milieuvriendelijk en geurarm: de producten worden met name op waterbasis gemaakt, er is een gesloten productieproces en er worden geen giftige stoffen gebruikt. De verf is hierdoor niet of nauwelijks belastend voor mens en milieu. FinnColors verf is ook nog eens geurarm en daarmee prettig om binnenshuis mee te werken! 

Speciale eigenschappen: omdat de verf in het hout trekt, blijven de nerven zichtbaar. Hierdoor behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling en creëert u die karakteristieke Scandinavische look. Wanneer onze beitsproducten aan een nieuwe schilderbeurt toe zijn, is schuren vaak niet noodzakelijk. Bovendien zullen onze buitenbeitsen Woodtex Opaque en Woodtex Akva niet gaan bladderen of scheuren, door hun specifieke ademende eigenschappen. Hierdoor beweegt de beitslaag als het ware mee met het uitzetten en krimpen van het hout gedurende de seizoenen. 

De verf uit het FinnColors assortiment is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar! 

FinnColors  

Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen