Overzicht van producten van fabrikant FinnColors

Sinds 2019 zijn wij FinnColors dealer. Voor meer informatie over deze superieure Finse verf kijkt u op onze website of belt u ons.

FinnColors is een uitstekende Finse verf, met de natuurlijke Finse look. In ons assortiment hebben we muurverf, vloerverf, houtverf, kunststof/metaalverf, vernis en beits. Deze verf wordt al bijna 100 jaar gebruikt in de Scandinavische landen, in het bijzonder in Finland. Door de vele houten huizen, het vochtige klimaat met neerslag in alle maanden van het jaar én extreme temperatuurverschillen, is er door ervaring een kwalitatief uitstekend verfmerk ontwikkeld.  

Milieuvriendelijk en geurarm: de producten worden hoofdzakelijk op waterbasis gemaakt, er is een gesloten productieproces en er worden geen giftige stoffen gebruikt. De verf is hierdoor niet of nauwelijks belastend voor mens en milieu. FinnColors verf is ook nog eens geurarm en daarmee prettig om binnenshuis mee te werken! 

Speciale eigenschappen: omdat de verf in het hout trekt, blijven de nerven zichtbaar. Hierdoor behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling en creëert u die karakteristieke Scandinavische look. Wanneer onze beitsproducten aan een nieuwe schilderbeurt toe zijn, is schuren vaak niet noodzakelijk. Bovendien zullen onze buitenbeitsen Woodtex Opaque en Woodtex Akva niet gaan bladderen of scheuren, door hun specifieke ademende eigenschappen. Hierdoor beweegt de beitslaag als het ware mee met het uitzetten en krimpen van het hout gedurende de seizoenen.

De verf uit het FinnColors assortiment is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar! 

Naast de houtbeschermingsproducten heeft FinnColors ook nog een zeer goed dekkende en schrobvaste muurverf: FinnColors acrylmuurverf, en een zeer goed op metaal, kunststof en beton hechtende zijdeglanslak, de FinnColors Ovika, en een zeer sterkte vloerverf voor hout- en betonvloeren binnen, de FinnColors Ovika Akva watergedragen vloerenverf.

Meer
Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items
Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen