Assortiment  

 • Houtverf
  Een degelijk verfsysteem is onmisbaar om alle houten delen binnen en buiten uw woning in perfecte conditie te houden.
  Het is belangrijk om uw schilderwerk vanaf de eerste voorbereidingen optimaal uit te voeren en bij te houden, zodat uw kostbare bezit in optimale staat blijft!
  Daarnaast geeft verf een uitstraling van allure door de vele mogelijkheden in kleuren, tinten, structuren en glansgraden.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor (technisch) advies!

 • Muurverf

  Buitenmuurverven beschermen uw buitenmuren tegen weersomstandigheden, en zorgen daarnaast voor een uitstraling met allure.
  Een goede buitenmuurverf is slagregendicht, elastisch en damp-open.
  Binnenmuurverven beschermen uw binnenwanden, dragen bij aan een behaaglijk binnenklimaat en maken sfeer in uw woning door het toepassen van uitgekiende kleurcombinaties.

  Een goed (technisch) advies is van essentieel belang: neem contact met ons op voor de beste keus. 

 • Tuinverf & -beits
  Uw tuinhout is aan alle weersinvloeden blootgesteld en heeft regelmatig onderhoud nodig.
  U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid gamma van producten, variërend van verven die jaarlijks onderhoud nodig hebben tot zeer sterke coatings met een onderhoudsinterval van 10 jaar.
  DEKKENDE BEITSEN overschilderen de tekening van het hout maar laten door hun dunne laagdikte wel de struktuur van het hout goed zichtbaar.
  Opmerking: De Lucite Housepaint gevelverf bedekt de struktuur van het hout wel en heeft meer het uiterlijk van de geteerde schuren van vroeger. Heel mooie verf, perfect te verwerken en een zeer lange levensduur !
  TRANSPARANTE BEITSEN / BLANKE LAKKEN laten de struktuur én de tekening van het onderliggende hout goed uitkomen.
  Voor buiten past u zowel transparante als dekkende beits toe, waarbij de transparante beits liefst gepigmenteerd moet zijn om een betere bescherming tegen UV invloeden te geven.
  Bel of mail ons voor advies !
 • Kunststof- & metaalverf
  Op verzoek van onze klanten hebben we ook een programma metaallakken in het assortiment opgenomen, o.a. de Brantho Korrux en de Sigmetal Neofer Decor verf, dit zijn 1-pot systemen voor metaal.
  Hechtlaag, grondverf en aflak in één, en van industrieële kwaliteit.
  Zeer geschikt voor het behandelen van stalen constructies zoals balkonbalustrades en hekwerken.
  Ook is een 1-pot systeem erg handig voor het bijwerken van kleine beschadigingen in de verflaag: vanaf de ondergrond kan de verflaag met hetzelfde systeem worden opgebouwd, geen aparte primers en hechtlagen nodig.
  Voor sneldrogende (industrie)lakken op staal hebben we goede mogelijkheden met de Temalac produkten.
  Wat kunststof betreft: dit is in principe overschilderbaar met de gangbare lakverven mits er een juiste hechtprimer wordt toegepast. Bij twijfel: bel of mail ons voor advies.
  Het schilderen van radiatoren kan met gangbare lakverven, mits deze zijn aangekleurd. Wilt u in wit schilderen dan adviseren we u de speciale radiatorlakken.
  Om lastige objecten te voorzien van verf kan een spuitbus erg handig zijn. Ook hierin leveren we diverse kwaliteiten en soorten.
 • CLIMATECOATING...

  Climate Coatings (nieuwe naam voor Thermoshield) is een keramisch verfsysteem wat voor het binnenklimaat eigenschappen heeft voor een betere temperatuur- en vochtregulering: het verfsysteem houdt de temperatuur behagelijk, zorgt voor een prettige luchtvochtigheid door opname van vocht en later weer gedoseerd loslaten, waardoor een energiebesparing wordt bereikt van ca. 10%. Daarnaast een betere lichtreflectie (helderheid van de verf) en betere akoestische eigenschappen (dempende invloed op galm).
  De buitenverf reflecteert warmtestraling tijdens de zomer (koeler binnenklimaat) en zorgt dat 's winters de warmte binnen blijft door dezelfde reflectie naar de binnenzijde. Energiebesparing ca. 10-20%
  De verf is ademend waardoor vocht uit de gevel kan trekken en sluit neerslag buiten de gevel.

  En uiteindelijk ook gewoon een kwalitatief zeer goede muurverf met lange levensduur.

 • Goudverf & bladgoud
  Met veel ervaring en een groot aantal uitgevoerde projecten met goudverf en bladgoud vergulden bent u bij ons aan hét juiste adres voor bladgoud vergulden en schilderen met goudverf. 
  Onze kracht is het meedenken met u als klant, waarbij we sterk hechten aan het uitbrengen van een goed advies. Dit is de basis voor het slagen van uw schilder- of verguldproject, en hier investeren we dan ook graag in!
  Het werken met bladgoud of goudverf is goed te doen, maar er zijn een aantal zaken waar u op moet letten.
  Allereerst moet u bepalen welk u uiterlijk wenst, moet dit echt op goud lijken (glad en blinkend) dan moet u kiezen voor het vergulden met bladgoud. Dit is erg arbeidsintensief, en lastiger en duurder dan het werken met goudverf, maar deze werkwijze geeft dan ook een geweldig mooi resultaat! 
  Met ons Instacoll starterset voor bladgoudvergulden kunt u tegen lage kosten proberen of het bladgoud vergulden iets voor u is. Ziet u het zelf niet zitten dan kunnen wij het vergulden met bladgoud voor u uitvoeren, uw object wordt dan door vakmensen met kennis van zaken verguld, met een uniek en professioneel eindresultaat.
  Het werken met goudverf is een stuk eenvoudiger, maar ook dan is het een vereiste om eerst goed te bepalen wat u wilt. Met een spuitbus goudverf zijn binnenshuis leuke resultaten haalbaar als u niet teveel eisen stelt aan de levensduur, moet er daarentegen professioneel gewerkt worden of is uw object buiten gesitueerd worden er weer andere eisen aan het verfsysteem gesteld.
  Met name de hechting van de verf is erg belangrijk, en sterk afhankelijk van ondergrond en te kiezen verfsysteem. 
 • Kalk-, krijt-,...
  Puur natuurlijke verven met prachtig matte en authentieke uitstraling.
  KALKVERF is een zeer matte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden.
  De kalkverf leent zich niet alleen zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen, maar wordt ook steeds meer toegepast in hedendaagse interieurs, vanwege de buitengewoon matte uitstraling.
  Bovendien zijn onze kalkverven van Stoopen & Meeus, Corical en Emente allemaal natuurlijke verven met een traditioneel en ecologisch karakter én van professionele kwaliteit.
  KRIJTVERF is een zeer matte verf voor muren en houtwerk met een zachte look en helemaal in.
  Het professionele merk Justpaint verwerkt probleemloos en geeft altijd een mooi resultaat. UNIEK: de Justpaint krijtverf is afwasbaar / schrobbaar !
  Daarnaast leveren wij de krijtverf van RR coatings: goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. (niet afwasbaar)
  SILICAATVERF (KEIMVERF): Deze verf leveren we van het kwaliteitsmerk Corisilk
  Het principe van een silicaatverf is dat het minerale bindmiddel een verbinding aangaat met de ondergrond waardoor een vaste en niet oplosbare verbinding tussen verf en ondergrond ontstaat. Dit noemt men ook wel verkiezeling of verstening.
  De levensduur van een silicaatverfsysteem is dan ook veel langer dan een dispersieverf-systeem.
  Het behandelen van een gevel met silicaatverf wordt in de volksmond ook wel "Keimen" genoemd, naar de uitvinder van deze verf, A.W. Keim.
  De Corisilk silicaatverf is door zijn typische eigenschappen zeer goed bestand tegen atmosferische vervuiling, heeft een mat, mineraal uitzicht en heeft een zeer goede kleurvastheid. Daarnaast is de verf ook zeer geschikt voor binnengebruik door zijn anti-allergische, anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen. 
  KALEIVERF: Deze verf leveren we van het professionele merk Stoopen & Meeus
  Kaleiën is een eeuwenoude techniek 'tussen schilderen en bezetten' voor een authentieke afwerking van buitengevels en is ook zeer geschikt voor renovatie van beschadigde gevels door zijn vullend karakter.
  Kalei vertoont bij vochtig weer de kenmerkende ‘vlekvorming' en laat uiteraard het ademend en vochtregulerend karakter van de gevel onveranderd.
 • Emente olie- & kalkverf
  EMENTE verven zijn puur natuurlijke producten met de nadruk op zeer mooie kleuren.
  Het maken van verf is wat EMENTE betreft een balans tussen ambacht en wetenschap.
  Ambacht omdat historische materialen zoals lijnolie, kalk, natuurlijke lijm en gebroken pigmenten een onovertroffen schoonheid vertonen die niet met zuiver synthetische harsen geïmiteerd kan worden.
  Wetenschap omdat EMENTE de fijnste technieken toepast om de verven te optimaliseren naar de strengste milieunormen.
  EMENTE verven bezitten zelfs geen gering percentage oplosmiddelen, maar ze hebben ze gewoon niet.
  Alle EMENTE verven zijn namelijk waterverdunbaar, ook de lijnolieverven.
  Ook gebruikt EMENTE geen zware metalen of giftige pigmenten om de verven aan te kleuren.
  Het hoofdbestanddeel van EMENTE verven is lijnolie, kalk of natuurlijke lijm. Allemaal grondstoffen van natuurlijke en hernieuwbare bron, geen latex of acrylaten.
  EMENTE gaat absoluut voor hoge kwaliteit. Dit betekent dat de verven een hoog uitstrijkvermogen bezitten en een lange levensduur. Minder snel overschilderen betekent minder productie, minder transport, minder afval.
  De prachtige kleuren en de uitstraling van EMENTE verven geven uw interieur een uitzonderlijk mooie aanblik !
  Voor de EMENTE kleurenkaart klik HIER
 • Vloer- en wegenverf
  Een vloerverf wordt toegepast om uw vloer makkelijker te kunnen reinigen, om het intrekken van vuil te voorkomen, en om slijtage tegen te gaan.
  De 2-componenten vloerverven van Mathys zijn bedoeld voor steenachtige vloeren, zijn zeer sterk en slijtvast en worden o.a. in distributiecentra en parkeergarages toegepast!
  Cementdekvloeren zijn voldoende ruw op zonder voorbehandeling te schilderen, gladde (gevlinderde) betonvloeren moeten eerst mechanisch worden geschuurd alvorens te schilderen. 
  Voor houten vloeren is de houtsoort en eventueel eerder aangebrachte verflagen van belang voor de keuze van het juiste verfsysteem.
  Vraag vrijblijvend ons advies!
  Wegenverf wordt gebruikt om slijtvaste markering aan te brengen en tevens als isolerende verf over bitumenprodukten.
 • Glasweefsel / vlies &...
  GLASVLIES / GLASWEEFSEL:
  Hierin onderscheiden we het gladde vlies (glasvlies of renovatievlies) wat hoofdzakelijk tot doel heeft het beschermen van (gestucte) muren en het wegwerken van scheuren. Heeft geen structuur en ziet er na schilderen uit als een glad gestucte muur.
  Verder is er het overbekende glasweefsel. Dit was oorspronkelijk alleen in ruit- en visgraatprofiel bekend, maar is inmiddels in een breed scala van motieven leverbaar.
  En ook is er structuurvlies: een gladde onderlaag met hierop een geschuimd motief.
  ALLE GLASWEEFSEL / GLASVLIES / STRUCTUURVLIES MOET WORDEN OVERGESCHILDERD MET EEN GESCHIKTE LATEX
  BEHANG:
  Voor de vele mogelijkheden en meer informatie over behang kunt u het beste contact met ons opnemen, wij hebben behangboeken voor uitleen beschikbaar.
  We denken hierin ver met u mee, als u aangeeft welk behang u zoekt regelen wij de juiste boeken!
 • Sierlijsten, rozetten,...
  Rozetten, kroonlijsten, kaderlijsten, plinten, deuromlijstingen van ORAC en NMC geven nog net dat stukje extra uitstraling !
  NMC NOMASTYL: Deze lijn heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Is gemaakt van zachter materiaal en relatief eenvoudig uitgevoerd.

  NMC ARSTYL: Professionele en luxe kwaliteit, hard materiaal, zeer gedetaileerd en nauwkeurig afgewerkt.

  NMC WALLSTYL en FLOORSTYL: Stootvast, vochtbestendig materiaal en licht in gewicht. Zeer decoratief, gemakkelijk te plaatsen en wit voorgeschilderd. Ook in flexibele uitvoering leverbaar om in rondingen te plaatsen.

  ORAC BASIXX: Beperkt programma basislijsten met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Is gemaakt van een zachtere materiaalsoort en relatief eenvoudig uitgevoerd.

  ORAC AXXENT: Stootvaste lijsten van hard materiaal, vochtbestendig.

  ORAC LUXXUS: Zeer nauwkeurig afgewerkte produkten van hoogwaardige, professionele kwaliteit.

  Alle sierprofielen, kaderlijsten, rozetten van NMC en ORAC zijn leverbaar, voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen !
 • Schilders-gereedschap
  Een goed eindresultaat is een combinatie van de juiste verf, kennis van zaken en perfecte hulpmiddelen en gereedschappen.
  Ons assortiment toebehoren is hier volledig op afgestemd.
  U vindt in deze groep een aantal kwaliteitsprodukten die bijdragen aan het slagen van uw klus.
 • Structuurverf
  Structuurverven en sierpleisters kunnen gebruikt worden om de oneffenheden in de ondergrond te camoufleren of gewoon omdat u ze mooi vindt.
  Van belang is het gebruik van een goed voorstrijkmiddel, wat er voor zorgt dat de ondergrond voldoende hechting geeft voor de eindafwerking.
 • Spuitbussen

  We bieden u een breed gamma spuitbusverf

 • Aanbiedingen

  In deze groep vindt u onze lopende AANBIEDINGEN. Doe uw voordeel met deze tijdelijk verlaagde prijzen !

per pagina
Toont 1 - 150 van de 755 items
Toont 1 - 150 van de 755 items

Advies nodig?

Bel 0113-574182 of mail: info@goudverf.com

Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen