Overzicht van producten van fabrikant Lucite

De Duitse verffabrikant Lucite (onderdeel van CD Color) maakt topkwaliteit verven die garant staan voor langdurige bescherming en efficiënte verwerking. De meest bekende verf van dit merk is ongetwijfeld de gerenommeerde LUCITE Housepaint, een elastische en ademende verf van superieure kwaliteit. De Lucite Housepaint geeft niet alleen een optimale bescherming aan buitenmuren maar wordt ook veelvuldig gebruikt om houten potdekseldelen en zelfs sandwichpanelen te schilderen. U kunt deze verf in onze webwinkel kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Daarnaast heeft Lucite een uitgebreid programma binnenmuurverven zoals de Lucite Classic en de Lucite Express. Ook de Lucite Wetterschutz houtverf en de Lucite Lactec 2K-PUR Xtrem 2-componentenlak zijn bekende producten met een zeer lange levensduur. Daarnaast heeft Lucite zelfs dakenverf om dakpannen te schilderen.

De kwaliteitsverf van Lucite wordt erg gewaardeerd door de professionele schilder, en wordt steeds meer ook door de particulier gebruikt. Wij leveren de Lucite verf niet alleen in de regio Zeeland / Noord-Brabant, maar u kunt via onze webshop de kwaliteitsverf van Lucite kopen, levering in heel Nederland. Onze prijzen zijn scherp, onze service is uitstekend. Een sterk punt is ons advies, waarmee we u helpen de juiste producten voor uw toepassing te kiezen en uw schilderklus tot een succes te maken.

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items
Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen