Overzicht van producten van fabrikant Stoopen en Meeus

Stoopen & Meeus heeft een kleurrijke historie van 120 jaar. De producten van deze fabrikant zijn zeer milieubewust door hun minerale samenstelling en het vermijden van VOC's (vluchtige organische stoffen). Topproducten zijn de kalkverf en kaleiverf, met aanvullend een zeer exclusief gamma pigmenten en kleurstoffen. De KALEIVERF van Stoopen & Meeus geeft niet alleen een technisch perfecte bescherming van de gevel, maar neemt bij vochtig weer vocht op, dat bij droog weer terug verdampt. Het vochtgehalte in de kaleilaag is van invloed op de kleur, zodat er dagelijks andere kleurnuances waargenomen worden.  
De KALKVERF van Stoopen & Meeus verleent muren een authenticiteit die met geen enkele andere verf bereikt wordt, de echtheid van een puur natuurlijk product gecombineerd met extra sfeer door met lichtinval veranderende kleurschakeringen. Daarnaast schimmelwerend, ademend, totaal kalkmat en licht uitvlakkend.
Dit alles met gebruik van zoveel mogelijk puur natuurlijke grondstoffen, die staan voor een eindproduct van sublieme kwaliteit met een eerlijke prijsstelling.
Kortom: met de producten van Stoopen & Meeus brengen we de natuur weer terug in en om de woning, met een harmonieus en ontstressend eindresultaat!

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items
Aflevering

Binnen de regio (postcodes 4400-4499) gratis bezorging; buiten de regio verzending per pakketdienst of bode.

Reviews: 9.5/10 553 beoordelingen